Referencer 2019-04-29T11:19:22+00:00

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Catering Engros A/S / Kødgrossisten A/S

KødGrossisten har siden 2015, samarbejdet med Bang Rengøring/Bang Service Group, som vi har et godt og fleksibelt samarbejde med.
Ud over de daglige rengørings opgaver, varetager Bang rengøring forefaldende daglige kantineopgaver, samt specialopgaver, når der er behov for det.
Bang rengøring lever til fulde op til vores forventninger, om en professionel samarbejdspartner.

Anette Frølund
Kvalitetschef

Forlev Friskole

Bang Service Group sætter en stor ære i at levere et pletfrit resultat, der tilfredsstiller kunden med det tilpassede rengøringsbehov.
Dette opnås gennem en meget personlig og imødekommende indstilling til serviceniveauet.

Niels Christian Buch
Skoleleder

Labofa A/S

Labofa samarbejder med Bang Service Group ApS inden for rengøring, vikarservice og vedligeholdelse af vores udendørsarealer. Det startede i 2014 med rengøring, som udføres professionelt og altid som aftalt. Samarbejdet blev derefter udvidet til også at omfatte vedligeholdelse udendørs. Senest er samarbejdet øget til også at omfatte vikarer til produktion og lager, samt løsning af serviceopgaver hos vores kunder. Bang er en fleksibel partner, der inden for alle områder har leveret en professionel service af høj kvalitet og vi kan give Bang Service Group vores bedste anbefaling.

Carsten Eldrup
Økonomichef

HVORFOR VÆLGE BANG RENGØRING?

Fordi vi plejer vores kunder, og vil altid sætte kunden i højsædet, vi har ugenlig tilsyn hos alle vores kunder, vi ved at en dialog mellem parterne bliver alle glade og tilfredse.

Det kan vi!

Vi er totalleverandør indenfor rengøring samt rengøringsartikler, og skulle i have en sygemelding, så er vi kun et opkald væk.

Vi er stolte af det vi laver

Vi kan se vores kunder i øjnene, og det er vi stolte af – bare tjek vores referencer.

Rengøring er et håndværk

Vi har strænge krav til ansættelse hos Bang Service Group – og det kan ses på vores resultat, vores medarbejdere bliver grundigt oplært, medarbejderen skal være vores ansigt udadtil så vi kan stå professionelle over for vores kunder ALTID !

Vi tilbyder rengøring fra 1 kr. pr. m2 – uden at gå kompromis med kvaliteten

Priserne starter ved kun 1 kr. pr. m2 når der er tale om størrer arealer, dette gælder kun ved indgået kontrakt på daglig rengøring.
Ønsker i et tilbud er i meget velkommen til at ringe til os på telefon 70 26 66 06 eller sende os en mail på mail@bangservicegroup.dk​. Du kan også bruge efterfølgende kontaktformular.